Onze klanten

Vereniging van Mede-Eigenaars (VME)

De syndicus vervult een centrale rol wanneer een appartementsgebouw wordt gerenoveerd. De syndicus is tijdens de renovatie de tussenpersoon tussen de VME en  Studiebureau ABG. Een goede samenwerking met syndici en eigenaars is voor elke renovatie een must. Wij streven ernaar om hen zoveel mogelijk te betrekken in het renovatieproces door duidelijke communicatie, inspraak en overleg.

 

Industrie

Betonproblemen oplossen in een industriële omgeving vergt een specifieke aanpak. Vaak zijn de bereikbaarheid, omgevingsomstandigheden en interventietijd voor uitvoering niet evident.

Betonproblemen kunnen een grote impact hebben op het falen van een constructie of de verstoring van een productieproces. Een duurzaam herstel of een periodieke monitoring kan de continuïteit van een productieproces veilig stellen.

 

Architecten en stabiliteitsbureaus

In opdracht van architecten en stabiliteitsbureaus voeren wij schadediagnose uit op betonnen constructies. Ook in de uitvoeringsfase kunnen wij hen bijstaan tijdens de betonherstellingswerken of bij het opmaken van de lastenboekteksten.