Gevelrenovatie

Vooronderzoek

Voor een geslaagde gevelrenovatie of terrasrenovatie is een vooronderzoek een noodzakelijke eerste stap. Enkel na het stellen van een juiste diagnose, gebaseerd op metingen, kan de gepaste herstelmethode gekozen worden.

We rapporteren onze bevindingen in een duidelijk adviesrapport. Hierbij is ook een prijsraming van één of meerdere oplossingen voorzien. Het doel van de prijsraming is u een goed idee te geven van het budget waarbinnen een kwalitatieve en duurzame renovatie mogelijk is.

Lastenboek

Op basis van de onderzoeksresultaten reiken we verschillende oplossingen of technieken aan voor de renovatie. Na akkoord over de uitvoering van de werken, stelt Studiebureau ABG het lastenboek op voor de gekozen optie. Er worden prijzen opgevraagd bij verschillende gespecialiseerde aannemers.  

Werfopvolging

Na de definitieve keuze voor een bepaalde aannemer worden de werken technisch en financieel opgevolgd door ervaren ingenieurs van Studiebureau ABG. Het opstellen van het lastenboek en de werfopvolging gebeuren steeds in nauw overleg met de opdrachtgever.

Stappenplan

Alle stappen binnen het gevelrenovatieproces, van offertevraag tot oplevering van de werken, worden verduidelijkt in onze brochure. U kunt deze hier downloaden.

Onafhankelijkheid

Studiebureau ABG is een onafhankelijk studiebureau en is dus niet gebonden aan een bepaalde aannemer of aan bepaalde producten.